Termékek Menü

Muránoi üvegékszer workshop

Megismerheted muráno ezerarcú virágait a millefiorit.  
Az ékszerdobozod kedvenc darabjai lesznek. Tökéletes tervezésű, könnyed, vidám viselet. Elképesztő virágesőre számíts.
A Tűzopál műhelyében időtlen és mindig trendi muránoi ékszereket tudsz készíteni. Legyen ez a TE napod és készíts annyi ékszert, amennyit csak szeretnél.
 

MI FOG TÖRTÉNNI A 3 ÓRÁS WORKSHOPON?

Érkezést követően rögtön körbe is tudsz nézni a rengeteg minta ékszer közül. Kérlek érkezz pontosan (célszerűen 10 perccel a kezdés előtt megérkezni), hogy időben tudjunk kezdeni.

Tervezés előtt minden bemutató-ékszert fel tudsz próbálni, így könnyebb a döntés, hogy melyiket készítsd el. Néha az ötlethiány miatt, néha a bőség zavarától nehezebb a döntés, de végig veled leszek és segítek szakmai tanácsaimmal.

Minden alapanyag előkészítve vár Téged. Az elméleti bevezetőt követően mindenkinek egyesével megmutatom az első lépéseket, elkészítjük együtt az első darabokat. Ha már a technikát és az elméleti tudást is elsajátítottad, akkor szabadon alkothatsz, színekben, formákban, fazonokban.

Én végig figyelem és segítem az alkotás folyamatát, agy amennyiben kérdés vagy elakadás lenne, azonnal tudok segíteni.

Az első ékszerrel általában 20-30 perc alatt tudtok is végezni, de időnyomás nélkül, szórakoztató környezetben mindenki a saját tempójában alkothat. A tanfolyam 3 órás, így ezalatt bármennyi, méretében maximum 3 x 3 cm-es ékszert alkothatsz, mely lehet medál, fülbevaló, gyűrű vagy karkötő az alábbi árakon:

RÉSZVÉTELI DÍJ: 8.999.-Ft 2 db ékszer készítése                 

E feletti mennyiség esetén minden további darab egységesen 2 500 Ft, ami a helyszínen fizetendő.

Amennyiben 3 x 3 cm-esnél nagyobb méretű egyedi ékszert szeretnél készíteni, kérlek kérj egyedi árajánlatot a workshop elején.

Ha most jelentkezel, ezen időpontok közül választhatsz. Miden jelentkezéshez, külön regisztráció szükséges.... http://
 

Elhoznád a gyerkőcöt is?

6 éves kortól már saját maga is készíthet ékszereket belépő ellenében, amennyiben a szülő is vásárol jegyet a workshopra. 14 éves kortól már egyedül is alkothatnak az ifjú tehetségek.

Az üveg tűzben születik, ezért a workshopon készült csodás ékszereid a kemencébe kerülnek, ahol 800 fokon 20 órán át olvadnak össze és edzett üvegként veszik fel végső formájukat. Ezért a tanfolyam végén nem tudod azonnal hazavinni őket, azonban egy sokkal szebb, a töréssel szemben jobban ellenálló üvegékszert tudsz majd viselni.
 
 

A workshopon készült ékszereidet 1 hét múlva tudod átvenni az épület recepcióján, névre szóló csomagokban.

Tudom mennyit ér az időd. Így ha nem tudod személyesen felvenni az elkészült ékszereket, nagyon szívesen kipostázom neked a mindenkori postai díjszabással.

 

Ha most jelentkeznél, ezen időpontok közül választhatsz. Minden jelentkezéshez, külön regisztráció szükséges.... http://

 
 

Az ékszerek ára magában foglalja a nikkelmentes fém szerelékek árát is. A karkötőhöz azonban plusz költségért tudsz növényi cserzésű marhabőr pántot vásárolni a helyszínen különböző színekben.

 

JELENTKEZEM MOST!

Foglalási információk: http://www.bodzsi.hu/bejelentkezes-155

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK:

Cím: Dominium Irodaház

         1043 Budapest, Dugonics u 5-11. 1. emelet 130.

Tömegközlekedéssel: 3-as metró Újpest Városkapu megállójától 5 perc könnyű séta. 

Autóval: az Irodaház előtt ingyenes a parkolás.

TÉRKÉP:

https://www.google.com/maps/place/Budapest,+Dugonics+u.+5,+1043/@47.5568859,19.0801357,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4741da3308b60521:0xd85f190b6b710522!8m2!3d47.5568859!4d19.082324

Hamarosan találkozunk :)

Bodzsár Szilvi

Nincs megjeleníthető termék.