Termékek Menü

Csapatépítés

Az alkotásban átélt kreativitás a munkában is megmutatkozik. Tudja ezt mindenki, aki már részt vett a Tűzopál Stúdió hangulatos csapatépítő rendezvényein. Az Ön cége igényeire szabva, több programból választva vehet részt csapata - akár 60 főig - egy fél vagy egész napos kreatív, alkotó csapatépítésen.

A stúdióban kényelmesen maximum 12 fő tud egyszerre alkotni. A foglalkozások 4 óra hosszúságúak, de egésznapos program is kérhető - ekkor két képzést tartunk külön tematikával. Igény esetén hideg vagy meleg ételbekészítés, torta, desszert vagy ital is rendelhető.

12 főnél nagyobb létszám esetén a Workshopokat házhoz visszük Budapesten és Pest megyében. Egy képzésen igény szerint akár több tárgy is készíthető. Kiszállásos foglalkozások esetén a következő lehetőségek közül lehet választani:

- Swarowsky ékszerkészítő workshop

- 100 színű üvegékszer workshop

- Muránói üvegékszer workshop

- Bőrtárgy készítő workshop

A workshopok 4 óra hosszóságúak és egymást követően tartható akár két különböző képzés is. Nagyobb csapatok esetében rotációs rendszerben is megoldható több képzési forma közül választani..

A helyszín, létszám és tematika megadását követően egyéni árajánlatot küldök megkeresésére. Várom ajánlatkérését a bodzsiuveg@gmail.com e-mail címre.

Akik már nálunk csapatépítettek a teljesség igénye nélkül:

- K&H bank

- Lenovo

- Pernod Ricard Hungary Kft

Apeh

Decathlon Soroksár

- Chinoin Zrt., Sanofi

 - CIB Bank Zrt. munkaügyi osztály

- Kuckó Magánóvoda

Néhány fénykép a csapatépítő rendezvényekről:

Nincs megjeleníthető termék.