Termékek Menü

ISMERJ MEG

BODZSÁR SZILVIA

Designer, Ékszertervező

Tradicionális festő, ólomüvegező szakon végeztem. Az elmúlt több mint 20 év alatt tovább fejlesztettem szakmai tudásomat az üveghez kapcsolódó szinte minden területen. Gyakorlatot szereztem Tiffany technika, üvegszobrászat (Casting), lámpagyöngy készítés és Art Clay (ezüst gyurma) formázás területén.

Tűzopál stúdiómban személyesen tanítom workshop-ok keretében a kreatív és üveg iránt érdeklődő jelentkezőket. A kiscsoportos foglalkozásokon minden esetben egyénileg konzultálunk a készülő ékszerekről, dekor tárgyakról. 

Ékszereimet, dísztárgyaimat az Iparművészeti Kamara egyedi azonosítóval ellátott, zsűrizett termékként tartja számon.

SZENVEDÉLYEM

Szenvedélyem a üveg és az abból készíthető formabontó design darabok.

Ékszereimet a legjobb minőségű alapanyagokból válogatom. Minden elkészült darabot sajátomként kezelek, minta magamnak készíteném. Az tesz boldoggá, hogyha az általam vagy velem készített szép és egyedi üvegékszereket látok vásárlóimon vagy a workshop-jaimon részvevőkön.

Szeretem a vevőinkkel kialakított szoros, baráti és hosszútávú kapcsolatot, mert így tudjuk igazán megtalálni a legmegfelelőbb stílust és ékszert mindenki számára. Remélem te is megtalálod álmaid üvegékszerét és megismerhetlek valamelyik workshop-on.

Várom megkeresésedet e-mailen a bodzsiekszer@gmail.com vagy telefonon a 06 20 919 3554-es elérhetőségeken.

Alkotó kreativitással várlak,

                                                                                        Bodzsár Szilvia

Nincs megjeleníthető termék.