Termékek Menü

Vásárlási feltételek

A webshopban regisztráció nélkül is tudsz vásárolni.

Miért éri meg mégis regisztrálni?
- mert előbb értesülsz az újdonságokról
- az akciókról
- különleges csomag ajánlatban lehet részed
 
 
Mit kell tenned?
- regisztrálsz :)
Szóval, MOST megéri regisztrálni.
 
 
Mit jelent a 100%-os termék visszafizetési garancia?
- azt,hogy minden ékszerem kiváló minőségű alapanyagokból készült.
- mivel tudom,hogy a termékeimmel megleszel elégedve, így 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalok.
- ha nem vagy elégedett, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül küldd vissza a terméket,  és én vissza utalom a számládra a pénzt
.
Így semmilyen kockázat nincs a vásárlásod során
Nincs más dolgod, mint kiválasztani a tökéletes ékszert, amiben ragyogó és különleges lehetsz.
Jó szórakozást!
Az ékszerek 100%-ban készleten vannak, így nincs más dolgod, mint várni a csomagot  smiley Ha kérdésed van, vagy nem értesz valamit, hívj 06 20 919 35 54 vagy írj a bodzsiekszer@gmail.com-ra
 
 
A vásárlási feltételek elfogadása
- rendelésed előtt ki kell pipálnod, hogy elfogadod a vásárlási feltételeket.
- ezután kapsz egy visszaigazoló e-mailt a megadott címedre a megrendelésedről
 
 
Szerzői jogok 
- az oldalam tartalma teljeskörű szerzői jogi oltalom alatt áll
- az ékszerek és a fotók kizárólag az én szellemi termékeim
- másolása, közzététele, retusálása, a vízjel eltávolítása jogsértés.


A rendelések feldolgozása

A rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik.Adatbeviteli hibák javításának lehetősége


Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelés” gomb megnyomása előtt van lehetőséged.Fizetési feltételek


Áruházunkban kizárólag banki átutalással tudsz fizetni.Szállítás

Postai úton.


A küldemények kézbesítését a Magyar Posta végzi. Az ékszert buborékos borítékban, ajánlva és elsőbbségivel postázom.

A postaköltség a Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint kerül felszámolásra.
 
* 0 - 50g-ig   750.-ft
* 51 - 100g-ig  980.-ft
 

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

.

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia


A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Megrendelés módosítása, törlése


A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

A megrendelés utólagos módosítására írásos formában e-mailben,  bodzsiekszer@gmail.com-re vagy a 06 20 919 35 54-es telefonszámon lehet.

Bodzsi