Termékek Menü

Adventi dekoráció készítő workshop

HURRÁ! Itt a karácsony, azaz azonnal itt van, hipp-hopp elszalad az idő és megint karácsonyi dekoráció nélkül marad, aki nem tervez előre. De veled ez nem fordulhat elő.

Itt az ideje az adventi dekoráció készítésnek, az asztali díszek karácsonyi csillogó világának és a gyertyák lobogásának. Engedd a szeretetet be az otthonodba és kezd meg a díszítést minél korábban. Az Advent idén november 28-án kezdődik, így már lassan meg is kezdhetjük a gondos felkészülést.

MI FOG TÖRTÉNNI A 4 ÓRÁS WORKSHOPON?

Érkezést követően rögtön körbe is tudsz nézni a kész karácsonyi minta díszek között a fehér, arany, ezüst díszek, tüllök és kiegészítők világába. Megtalálod saját színeidet, amellyel majd díszíted az általad elkészítendő díszt.

Minden alapanyag előkészítve vár Téged. A bevezetőt követően megmutatom az alapanyagok és az eszközök felhasználási módját és segítek az első alapdarabok elkészítésében (kis csomag, zsák, tüll rögzítése), majd ezekkel díszítheted meg a kopogtatót, asztali díszt vagy adventi koszorút.

Én végig veled vagyok és segítem az alkotás folyamatát, amennyiben kérdés vagy elakadás lenne, azonnal tudok segíteni.

Kérlek érkezz pontosan (célszerűen 10 perccel a kezdés előtt megérkezni), hogy időben tudjunk kezdeni.

A tanfolyam 4 órás és az alábbi karácsonyi díszek elkészítése közül választhatsz:

-       Kis asztali dísz 1 szálas gyertyával                     7 990 Ft

-       Nagy asztali dísz 1 szálas gyertyával                  9 990 Ft

-       Ajtó kopogtató koszorú díszekkel                       17 990 Ft

-       Adventi koszorú 4 gyertyával                              17 990 Ft

Ha elkészültél a díszeddel, de szeretnél még alkotni, van lehetőség akár egy második darab elkészítésére is a fenti egységárakon. Vagy készíthetsz két különböző díszt is.

Elhoznád a gyerkőcöt is?

A workshopot 10 éves kortól ajánlom, mert a díszek rögzítése kézügyességet és fantáziát igényel. 10-14 éves kor között szülői részvétel mellett tudnak alkotni a fiatalok (2 regisztrációval), ahol a szülő is és a gyermek is egymás mellett alkothat. 14 éves kortól már egyedül is várom az ifjú tehetségeket.

A workshopon készült díszek azonnal hazavihető, így kérlek egy 30-40 cm átmérőjű dobozt hozz magaddal, hogy biztonságosan haza tudd szállítani az elkészült alkotást.

A workshopon forró teával és keksszel várlak.

JELENTKEZEM MOST!

Foglalási információk: http://www.bodzsi.hu/bejelentkezes-155

Nincs megjeleníthető termék.