Termékek Menü

Legyél TE is Iparművész, készíts üvegékszert


A remek stílus a tökéletes alap darabokkal kezdődik. A workshop-on olyan ékszerek születnek, mely lelked darabjai. Dobd fel a gardróbodat napsárga, tengerészkék és piros árnyalatokkal.

 

 
 
A Tűzopál Kézműves Műhelyében mindenki iparművész lehet. A technika nagyon könnyed és gyors, nem kell üveget vágni és kitalálni mit is készítsek.Minden minta és üveg a rendelkezésedre álla és az én 17 év szakmai tapasztalatom, neked csak követni kell őket.
 A tanfolyam árában benne van 1 db ékszer ajándékba, amit  TE készítesz el a tanfolyamon, gyűrű, medál vagy fülbevaló max 3x3 centiméterben
A tanfolyam időtartama 2 óra.
 
 
 
 

 

 

 

Észre sem veszed, hogy repül az idő. Akár 8-10 db ékszert is eltudsz készíteni, felár ellenében, amit a tanfolyam végén fizetendő.
Az árban benne van az alkatrész is. Medálakasztó, gyűrű alap illetve lógós vagy bedugós fülbevaló amit a tanfolyam végén meg is kapsz.
Ha nincsen nyakláncos azt is tudsz vásárolni a helyszínen.
 
 

 

 

Az üveg tűzben születik, ezért a csodás ékszereid a kemencébe kerülnek, ahol 20 órán át olvad össze. Ezért nem tudod haza vinni őket a tanfolyam végén, de cserébe edzett üvegékszered lesz, ami sokkal ellenállóbb.

 

 

 

Az ékszereidet 1 hét múlva  tudod átvenni.

Tudjuk mennyit ér az időd! Így ha nem tudsz érte jönni nagyon szívesen kipostázzuk neked, a mindenkori postai díjszabással 500.-600.-ft.

 

 

 

Ezután nincs más dolgod, mint a kapott alkatrészeket otthon felragasztani az ékszereidre, kétkomponensű ragasztóval, amit barkácsboltban tudsz megvásárolni kb. 600.-ft-ért
 Ezt azért készíted otthon, mert a ragasztónak 24 óra a száradási ideje. Így nem terhelünk téged azzal, hogy ismét vissza gyere a műhelybe.
 
De persze ha nem szeretnél otthon ragasztani és téged már csak a KÉSZ ékszer érdekel, akkor ebben is tudunk segíteni, felár ellenében / 1000.-ft / fő..... darab számtól függetlenül. Így már rögtön fel is tudod venni.
 
 

Az ékszerek árai

 

Fülbevaló 1100 ft / tól / pár
Lógós fülbevaló 1300 ft / tól /pár
Gyűrű 1100 ft / tól / db
Medál 1300 ft / tól / db

Karkötő 700 ft / tól / db az árak az elkészített ékszerek méreteitől függenek.
 
A tanfolyam díja 5.990.-ft  A tanfolyam árában benne van 1 db ékszer ajándékba, amit  TE készítesz el a tanfolyamon, gyűrű, medál vagy fülbevaló max 3x3 centiméterben. A tanfolyam összegét előre utalással tudod kifizetni.
 
HOBBI üvegékszer tanfolyam
2018. 07.21 SZOMBAT hobbi üvegékszer tanfolyam 10.00.-12.00.-ig szabad hely 6 fő
2018.07.21 SZOMBAT hobbi üvegékszer tanfolyam 14.00.-16.00.-ig szabad hely 6 fő
2018.07.28 SZOMBAT hobbi üvegékszer tanfolyam 18.00.-20.00.-ig szabad hely 6 fő
 
 
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.